Vragen en antwoorden over het coronavirus

Het coronavirus heeft op dit moment veel invloed op ons dagelijks leven. En zeker ook op mensen met de diagnose (borst)kanker. Soms zitten zij in onzekerheid, omdat hun operatie of andere behandeling is uitgesteld. Wat betekent dit voor hen? Samen met het Nationaal Borstkankeroverleg Nederland (NABON) maakten wij informatie over hoe de zorg voor mensen met borstkanker en erfelijke aanleg nu geregeld is

Lees verder

Doe mee met B-force

Jouw ervaring is onze kracht! Doe ook mee met B-force en help ons samen de borstkankerzorg te verbeteren. Meld je aan en ontvang regelmatig een vraag over de borstkankerzorg in je mailbox!

Lees verder

Stel je vraag aan ons Serviceteam

Bij Borstkankervereniging Nederland weten we hoe het is om de diagnose borstkanker te krijgen, om een behandeltraject in te gaan en om keuzes te moeten maken. Daarom weten we ook dat het kan helpen om contact te hebben met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en die jou écht begrijpen. Bij ons kun je terecht om je ervaring te delen en je vragen te stellen.

Stel je vraag!

Jubileumuitzending over 40 jaar borstkankerzorg

Op 21 maart spraken onze directeur Cristina Guerrero Paez en bestuursvoorzitter AnneLoes van Staa tijdens een semi-livestream met deskundigen, (ex-)patiënten en naasten over uitgezaaide borstkanker, seksualiteit, erfelijke aanleg en nog veel meer! Ze keken terug op 40 jaar Borstkankervereniging Nederland (BVN) en speculeerden over de toekomst van de borstkankerzorg.

Bekijk de uitzending