Persoonlijke ervaringen & foto's borstreconstructie

Hier vind je ervaringen en foto's van vrouwen met een borstreconstructie. Klik op één van onderstaande mogelijkheden van borstreconstructie voor de persoonlijke ervaringsverhalen en foto's.

25 vrouwen

25 keuzes

25 verhalen

Als je een beslissing moet nemen over een borstreconstructie, zit je waarschijnlijk vol vragen. Is een siliconenborst inderdaad koud? Heb je nog gevoel in je tepels? Hoe zit het met drains? Wat is de invloed op je relatie en zelfbeeld? En als ik helemaal geen reconstructie wil maar liever plat blijf, hoe vóelt dat dan? Allemaal vragen die vrouwen die al een besluit namen over een borstreconstructie kunnen beantwoorden.

Hier vind je interviews met vrouwen over waarom ze voor nou net voor die ene reconstructiemethode kozen. Of ze er tevreden over zijn, wat er meeviel en wat tegen. Over hoe het voelt en hoe zij omgaan met het gemis van hun eigen borsten. Elke vrouw die is geïnterviewd, is op de foto gegaan, zodat je de reconstructie ook kunt bekijken. Als je na een verhaal doorklikt, kom je bij deze foto’s.  

Contact met lotgenoten

Heb je na het lezen nog vragen of wil je in contact komen met een lotgenoot? Neem dan contact op met Borstkankervereniging Nederland/Oncogen via het serviceteam >