Homepage

Wij zijn er voor mensen die met borstkanker te maken hebben. Om te zorgen dat jij toegang krijgt tot goede zorg. Om je vragen te beantwoorden. Om je te steunen. Wij staan naast je, vlak achter je of pal voor je. Wat je ook nodig hebt. Wij zijn er.

Lees hier wat wij doen

Cover B27
Blog

Ons magazine blad B is vernieuwd!

Lees 'm nu online

Vrijwilliger Suzanne
Verhaal

Suzanne

'Ik hoop andere mensen die in hetzelfde schuitje zitten te kunnen helpen'

Alleen met jouw steun kunnen wij (ex-)borstkankerpatiënten, mensen met erfelijke aanleg en hun naasten helpen. Geef eenmalig of word lid.

Bedrag

Lees hier onze informatie over borstkanker

Borstkanker, en nu?

De diagnose borstkanker komt vaak onverwacht en ontregelt je leven. Neem de tijd om na te denken over de keuzes die je moet maken.

Medische informatie

Informatie over de diagnose, onderzoeken en verschillende behandelingen helpt je om uit te zoeken wat op jou van toepassing is.

Leven met borstkanker

Na de behandelingen kun je last hebben van late gevolgen, waardoor je werk en financiële situatie kunnen veranderen.

Onze producten speciaal voor jou

Borstkankeragenda
Borstkankeragenda 

Borstkankeragenda 

Hier vind je activiteiten die in heel Nederland worden georganiseerd voor (ex-)borstkankerpatiënten en mensen met een erfelijke aanleg voor borstkanker.

Nieuwsoverzicht

Nieuws

Gespreksgroepen uitgezaaide borstkanker van Borstkankervereniging Nederland gaan internationaal

Het internationale platform ABC Global Alliance verkoos onze gespreksgroepen uitgezaaide borstkanker uit 28 Europese inzendingen tot een van de beste voorbeelden om toegankelijk lotgenotencontact te organiseren. Daar zijn we erg trots op!
Nieuws

Gezocht: controller voor Borstkankervereniging Nederland

Borstkankervereniging Nederland komt op voor de belangen van mensen met borstkanker en erfelijke/familiaire aanleg. Wil jij ons helpen om de stem van de (ex-)patiënt te laten horen? Word dan onze nieuwe controller!
Nieuws

Gezocht: twee nieuwe bestuursleden voor Borstkankervereniging Nederland

Borstkankervereniging Nederland komt op voor de belangen van mensen met borstkanker en erfelijke/familiaire aanleg. Wil jij ons helpen om de stem van de (ex-)patiënt te laten horen? Kom dan in ons bestuur!
Cover B27
Blog

Ons magazine blad B is vernieuwd!

Lees 'm nu online

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!