Nalaten

Nalaten

Nalaten groot

We zijn blij met alle steun die we krijgen om ons werk te kunnen doen. Daarmee kunnen we ons blijven inzetten voor mensen met borstkanker, erfelijke/familiaire aanleg en hun naasten. Deze steun kan ook in de vorm van een nalatenschap. We geven daarover graag meer informatie.

Alle mensen met borstkanker, erfelijke/familiaire aanleg voor borstkanker en hun naasten, moeten de behandeling, zorg en steun krijgen die bij hen past. Daar zetten wij ons al sinds 1980 voor in. Ook in de komende jaren willen wij deze mensen bijstaan. Dit doen we door hen een veilige plek te bieden waar zij kunnen vinden wat ze nodig hebben. Waar mensen zijn die voor hen opkomen en naar ze luisteren. Iedereen die nu en straks met borstkanker of erfelijke/familiaire aanleg geconfronteerd wordt, willen we in contact brengen met lotgenoten, informatie geven die ze nodig hebben en hen helpen de juiste keuzes te maken. Hoe moeilijk soms ook.

Wij kunnen dat alleen samen jou. Daarvoor zoeken wij steun. Dat kan in de vorm van een lidmaatschap of donatie, maar je kunt Borstkankervereniging Nederland ook helpen door geld na te laten. Wil je ons een warm hart toedragen, ga je binnenkort met jouw testament aan de slag en ben je in de mogelijkheid ons daarin op te nemen? Dan geven we je graag meer informatie over nalaten inclusief praktische tips.

Vraag onze brochure over nalatenschap aan via info@borstkanker.nl.

Steun
Page

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!