Kies en vergelijk je ziekenhuis

Welk ziekenhuis is het beste voor mij? Op de monitor borstkankerzorg vind je informatie over de borstkankerzorg in ziekenhuizen in Nederland. De Monitor helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis waar onderzoek naar borstafwijkingen en eventuele behandeling plaatsvindt. Ga naar de monitor en kies het ziekenhuis dat bij jou past.

Lees verder

Doe mee met B-force

Jouw ervaring is onze kracht! Doe ook mee met B-force en help ons samen de borstkankerzorg te verbeteren. Meld je aan en ontvang regelmatig een vraag over de borstkankerzorg in je mailbox!

Lees verder

Stilstaan bij wat voor jou belangrijk is

Als je borstkanker hebt, wil je de beste behandeling. Daarbij kun je vaak kiezen. Hoe kom je tot een goede keuze? Je arts vertelt je over de medische mogelijkheden en voor- en nadelen van elke optie. Door regelmatig stil te staan bij je vragen, voorkeuren en wat voor jou belangrijk is, ben je goed voorbereid op deze gesprekken. B-bewust helpt daarbij.

Lees verder

Stel je vraag

Bij BVN weten we hoe het is om de diagnose borstkanker te krijgen, om een behandeling-
traject in te gaan, om keuzes te moeten maken, om te moeten omgaan met je emoties, om erfelijk belast te zijn en om te leren leven met het feit dat je borstkanker hebt (gehad).

Daarom weten we ook dat het kan helpen om contact te hebben met mensen die hetzelfde
hebben meegemaakt en die jou echt begrijpen.

Bij ons kun je terecht om je ervaring te delen en je vragen te stellen.

Lees verder