Vrijwilliger fondsenwerving

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die ons wil helpen bij fondsenwerving. Iemand die ervaring heeft met het binnenhalen van subsidies, giften en sponsoring en het leuk vindt om daar samen met het team van Borstkankervereniging Nederland mee aan de slag te gaan.

Voor Borstkankervereniging Nederland zijn 240 vrijwilligers actief. Zij beantwoorden bijvoorbeeld vragen van mensen met borstkanker en erfelijke aanleg, geven voorlichting, organiseren bijeenkomsten en lotgenotencontact, doen belangenbehartiging, beoordelen wetenschappelijk onderzoek, noem maar op! Zij zijn enorm waardevol. Zonder hen zou BVN niet zoveel werk kunnen verzetten. We zijn nu op zoek naar een vrijwilliger die ons wil helpen bij fondsenwerving.

Wat bieden wij jou?

Een actief netwerk van mensen die ook hun kennis en ervaring delen en inzetten. Samen met de anderen sta je aan de bron van inspirerende ideeën en initiatieven. Met elkaar ontdekken wat het beste werkt en leren van elkaar is het motto. Als je vrijwilliger bent bij BVN, krijg je je onkosten en lidmaatschap vergoed en er is mogelijkheid tot scholing. Als jij als fondsenwerver de mogelijkheid ziet om jezelf terug te verdienen, dan kunnen we daar natuurlijk afspraken over maken. We verwachten dat je ongeveer een dag per week hiermee bezig zal zijn.

Heb je vragen of wil je als fondsenwerver aan de slag bij BVN? Stuur een mail naar onze directeur Cristina Guerrero Paez via guerrero@borstkanker.nl.