Serviceteam

Het Serviceteam beantwoordt niet-medische vragen van (ex-) patiënten, (mogelijk) erfelijk belasten en naasten en brengt ervaringsdeskundigen met elkaar in contact voor het uitwisselen van ervaringen.

Het BVN serviceteam bestaat uit geschoolde actieve leden en zijn ervaringsdeskundig. Zij zijn zowel telefonisch als digitaal bereikbaar voor verschillende vragen over borstkanker, behandelingen, bijwerkingen en late gevolgen. Zij worden bij het beantwoorden van deze vragen bijgestaan door een medische klankbordgroep, bestaande uit vooraanstaande artsen. Ook als je een gesprek wilt met een lotgenoot kun je bij het serviceteam terecht. Heb je een medische vraag? Voor medische vragen verwijzen we je naar je behandelaar, huisarts of de KWF Kanker infolijn: 0800- 0226622.

Ervaringslijn

De ervaringslijn is er voor telefonisch lotgenotencontact. De lijn is te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 - 12.30 uur via telefoonnummer (030) 291 72 20.

Digiteam

Het digiteam beantwoordt per email niet-medische vragen via de stel-je-vraag knop op deze website. Het team wordt bijgestaan door een aantal ervaringsdeskundigen met een professionele zorgachtergrond en thema-ervaringsdeskundigen.
Stel direct je vraag >>

Databank

De databank kan je in contact brengen met iemand die een vergelijkbare ervaring heeft gehad. 
Meld je direct aan bij de databank >>

Actief worden voor het Serviceteam

Wil jij aan de slag als vrijwilliger voor het Serviceteam? Kijk dan hier of er actuele vacatures zijn en meld je direct aan!