Overzicht online ondersteuning bij borstkanker

Welke behandeling die je arts voorstelt past het beste bij jou? Aan welke (nazorg)ondersteuning heb jij behoefte? Probeer momenten te vinden om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is. En bij je zorgen, wensen en vragen. Praat daarover met je zorgverleners en naasten.

Hier vind je een overzicht van keuzehulpen, zelfhulpprogramma's, apps en andere online ondersteuning die je hierbij in verschillende fasen kunnen helpen. Door deze te gebruiken en erover in gesprek te gaan, maak je het mogelijk dat de (na)zorg zo goed mogelijk op jou kan worden afgestemd. Het maken van keuzes tussen behandelingen wordt eenvoudiger. Je krijgt helder wat voor jou passende (psychosociale) ondersteuning is.

Bekijk per categorie welke online ondersteuning er is en lees daarover de beoordeling van Borstkankervereniging Nederland (BVN). Dit overzicht is ontstaan vanuit het BVN project: overzicht online ondersteuning. Elk half jaar is er een beoordelingsronde (laatste update: juni 2018).

Heb je zelf een online ondersteuning gebruikt die je niet terugvindt in ons overzicht of wil je als eigenaar/ontwikkelaar een online instrument toevoegen? Meld het bij ons aan