Overzicht online ondersteuning bij borstkanker

Wat is voor jou belangrijk tijdens het behandeltraject? Aan welke (nazorg)ondersteuning heb jij behoefte? Wat jij wilt, nodig hebt en waar jij je goed bij voelt hangt af van jouw gevoel en je persoonlijke situatie. Probeer momenten te vinden om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is, je zorgen, wensen en vragen en praat daarover met je zorgverleners en naasten.

Hier vind je een overzicht van keuzehulpen, zelfhulpprogramma's, apps en andere online ondersteuning die je hierbij in verschillende fasen kunnen helpen. Door deze te gebruiken en erover in gesprek te gaan, maak je het mogelijk dat de (na)zorg zo goed mogelijk op jou kan worden afgestemd, wordt het maken van keuzes tussen behandelopties eenvoudiger en/of breng je in kaart wat voor jou passende (psychosociale) ondersteuning is.

Bekijk per categorie welke online ondersteuning er is en lees daarover de beoordeling van Borstkankervereniging Nederland (BVN). Dit overzicht is ontstaan vanuit het BVN project: overzicht online ondersteuning. Elk half jaar is er een beoordelingsronde (laatste update: oktober 2017).

Wil je een nieuw instrument indienen?

Heb je zelf een online ondersteuning gebruik die je niet terugvindt in ons overzicht of wil je als eigenaar/ontwikkelaar een online instrument toevoegen? Meld het bij ons aan