Word lid van BVN en ga gratis naar het Borstkankersymposium

donderdag, 20 juli 2017

Op 7 oktober 2017 vindt voor de derde keer het Borstkankersymposium plaats, georganiseerd door Stichting Jij speelt de Hoofdrol, locatie kasteel de Vanenburg in Putten. Dit jaar met als thema “Tijd om te kiezen. Welke keuzes zijn er?” Nieuwe leden ontvangen een gratis toegangskaart voor dit symposium. 

 

Kanker en arbeid

Kanker en arbeid staat ook op de agenda omdat nog steeds een op de vier werknemers zijn of haar baan kwijtraakt. Het middagsymposium staat geheel in dit thema waardoor niet alleen de borstkankerpatiënt maar alle patiënten die geconfronteerd worden met welke vorm van kanker dan ook, een plek hebben waar zij de mogelijkheden en onmogelijkheden kunnen bespreken met experts. Ook de werkgevers zijn van harte uitgenodigd om mee te komen.

Lees meer over het Borstkankersymposium >>

Nog meer redenen om lid te worden 

Als borstkankerpatiënt heb je genoeg zorgen aan je hoofd. Goede informatie geeft rust. Gun jij jezelf of een ander goede informatie en steun? Borstkankervereniging Nederland is de patiëntenvereniging voor mensen die borstkanker hebben (gehad) of erfelijk belast zijn. Ook niet-patiënten zijn natuurlijk welkom! Je kunt ons steunen zonder ons ledenblad te ontvangen.

Met jouw lidmaatschap:

  • steun je het werk van BVN
  • ontvang je het blad B 'uitgeroepen tot het Beste Patiëntenblad van Nederland'
  • kun je in contact komen met ervaringsdeskundigen
  • meer redenen om lid te worden lees je hier

Kosten en vergoeding

Lidmaatschap van BVN kost 35 euro per kalenderjaar. Als je na 1 oktober lid wordt, dan betaal je geen lidmaatschap over het lopende kalenderjaar. Je kosteloze lidmaatschap gaat automatisch over in een standaard lidmaatschap, tenzij je opzegt vóór 31 december. 

Een aantal verzekeraars vergoedt het lidmaatschap van een patiëntenvereniging, zie overzicht van Independer. BVN is aangesloten bij Patiëntenfederatie Nederland. Indien nodig, kunnen wij zorgen voor een origineel bewijs van inschrijving en betaling. 

Als je actief wordt bij BVN als vrijwilliger, krijg je het lidmaatschap ook vergoed. Kijk hier voor meer informatie over actief lid worden van BVN.