Nascholing verpleegkundigen samen met IKNL en Vestalia

woensdag, 5 oktober 2016

Samen met IKNL en Vestalia organiseert BVN op vrijdag 25 november 2016 een workshopmiddag voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten Mammacare, met als onderwerp het bieden van maatwerk bij keuzeondersteuning, “Door maatwerk meer grip. Afstemmen op patiënten bij keuze-ondersteuning". 

De workshop geeft handvatten bij het bieden van maatwerk bij keuze-ondersteuning. Je leert hoe je kunt afstemmen op de unieke patiënt, diens wensen, belangen en voorkeuren. Met behulp van theorie, voorbeelden van keuze-ondersteunende tools en rollenspel ontrafelen we samen welke concrete tips leiden tot maatwerk bij keuze-ondersteuning en daardoor meer grip bij de patiënt. Kortom: met deze workshop wordt het bieden van maatwerk niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker!

Aanmelden kan via de website van IKNL. Het aantal deelnemers is beperkt (12), dus meld je snel aan! Indien de workshop vol is word je op de wachtlijst gezet en krijg je daarvan bericht. Bij voldoende animo gaan we de workshop volgend jaar vaker aanbieden.

Locatie: Vergadercentrum IKNL Utrecht
Datum: 25 november 2016, 13:00-17:15 uur.
Kosten: € 97,50
Accreditatie: Is aangevraagd bij VSR en V&VN
Docenten: Esther van Weele en Laura Hagt (trainer en actrice, Vestalia), Maaike Schuurman (co-trainer, BVN).