Netwerkdag

Twee keer per jaar organiseren we een netwerkdag voor onze vrijwilligers in het midden van het land. Op deze dagen ontmoeten we elkaar en leren we elkaar (nog) beter kennen. We delen actuele informatie op het gebied van borstkanker en inspireren elkaar met ervaringen en nieuwe ideeën. Tenslotte is er ook ruimte voor welverdiende ontspanning.

De netwerkdag is eigenlijk een dag die je niet mag missen als betrokken vrijwilliger van BVN!

De netwerkdag wordt georganiseerd door medewerkers van het landelijk bureau. Zij stellen een programma samen van workshops en/of lezingen op allerlei gebied. De workshops worden verzorgd door de medewerkers zelf, getrainde vrijwilligers en externe professionals en staan altijd in het teken van een actueel thema. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: late gevolgen, gewichtsverandering, emotionele ondersteuning, ontwikkeling en vergoeding van geneesmiddelen, zeldzame vormen van borstkanker.

Er is binnen het programma ook altijd ruimte om elkaar beter te leren kennen, om te netwerken en ideeën, informatie en tips met elkaar uit te wisselen.

Om iedereen te bedanken geven we ook altijd een cadeautje in de vorm van ontspanning! We bieden creatieve workshops en verwenactiviteiten aan zoals mindfulness, art journaling, creatief schrijven, (hand)massage en visagie. We verzorgen ook altijd een heerlijke lunch of high tea.

Kortom, de BVN netwerkdag betekent: inhoud, netwerken en ontspanning!

Voor wie

Alle vrijwilligers (verplicht). Je ontvangt vanzelf een uitnodiging voor de eerstvolgende netwerkdag met het specifieke programma voor die dag.

Wanneer

BVN organiseert één tot twee netwerkdagen per jaar.