Netwerkdag

Twee keer per jaar organiseren we een netwerkdag voor onze actieve leden in het midden van het land. Op deze dagen ontmoeten we elkaar en leren we elkaar (nog) beter kennen. We delen actuele informatie op het gebied van borstkanker en inspireren elkaar met ervaringen en nieuwe ideeën. Tenslotte is er ook ruimte voor welverdiende ontspanning.

De netwerkdag is eigenlijk een dag die je niet mag missen als betrokken actief lid van BVN!

De netwerkdag wordt georganiseerd door medewerkers van het landelijk bureau. Zij stellen een programma samen van workshops en/of lezingen op allerlei gebied. De workshops worden verzorgd door de medewerkers zelf, getrainde actieve leden en externe professionals en staan altijd in het teken van een actueel thema. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: late gevolgen, gewichtsverandering, emotionele ondersteuning, ontwikkeling en vergoeding van geneesmiddelen, zeldzame vormen van borstkanker.

Er is binnen het programma ook altijd ruimte om elkaar beter te leren kennen, om te netwerken en ideeën, informatie en tips met elkaar uit te wisselen.

Om iedereen te bedanken geven we ook altijd een cadeautje in de vorm van ontspanning! We bieden creatieve workshops en verwenactiviteiten aan zoals mindfulness, art journaling, creatief schrijven, (hand)massage en visagie. We verzorgen ook altijd een heerlijke lunch of high tea.

Kortom, de BVN netwerkdag betekent: inhoud, netwerken en ontspanning!

Voor wie

Alle actieve leden (verplicht). Je ontvangt vanzelf een uitnodiging voor de eerstvolgende netwerkdag met het specifieke programma voor die dag.

Wanneer

BVN organiseert één tot twee netwerkdagen per jaar. Kijk voor de eerstvolgende netwerkdag op de agenda van de BVN Academie.

Programma

12.00-13.00    Inloop netwerkmiddag met eenvoudige lunch

13.00-13.30    Plenaire sessie: actieve opening! Badge zonder functies!

13.30-14.00    Quiz, petje op, petje af idee, Nazorg

14.00-14.15    Korte pauze en naar de zalen voor de Workshop

14.15-15.30    Workshop met de keuze uit:

  • Creatief
  • Iets doen, beweging
  • Seksualiteit en Intimiteit
  • Psyco-sociaal

15.30-16.45 uur gezellige high tea zonder onderwerp gewoon lekker eten en netwerken!

17.00 uur Einde van deze dag.