1 Begin 2 Voorbeeldweergave 3 Voltooid

Mijn verhaal

Deel je ervaring met borstkanker met de bezoeker op de site. Ze zullen hier geplaatst worden. Je kunt lotgenoten laten weten hoe jij je diagnose, behandelingen en de tijd erna hebt ervaren en op die manier een steun zijn voor andere in dezelfde situatie. Vul onderstaand formulier in, na controle zal het dan op de site geplaatst worden. Je mag zelf kiezen welke naam er getoond wordt bij je verhaal, dit mag ook een andere naam zijn als je dat liever hebt. Als je graag reacties ontvangt op je verhaal, mag je je e-mailadres in je verhaal vermelden. 

Contactgegevens

Vul hieronder jou contactgegevens in. Deze gegevens komen niet online te staan, maar zullen alleen door ons gebruikt worden om contact met je op te nemen, bijvoorbeeld om je te laten weten dat je verhaal online staat. 

Mijn verhaal

Onderstaande gegevens zullen op onze website te zien zijn. Als je wilt mag je een andere naam invullen, als je liever niet hebt dat jou echte naam bij het verhaal komt te staan.

Schrijf hier een korte introductie van je verhaal. Deze zal worden getoond op de overzichtspagina. Daaronder komt een knop om verder te gaan naar je volledige verhaal. Wanneer je dit vlak leeg laat, zal het begin van je verhaal al s introductie gebruikt worden.
Schrijf hier verder met je verhaal. De eventuele introductie die je hierboven hebt geschreven zal automatisch worden weergegeven boven je verhaal.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.