Lid worden

Als borstkankerpatiënt heb je genoeg zorgen aan je hoofd. Goede informatie geeft rust. Gun jij jezelf of een ander goede informatie en steun? Borstkankervereniging Nederland is de patiëntenvereniging voor mensen die borstkanker hebben (gehad) of erfelijk belast zijn.

Met jouw lidmaatschap:

  • steun je het werk van BVN
  • ontvang je het blad B 'uitgeroepen tot het Beste Patiëntenblad van Nederland'
  • kun je in contact komen met ervaringsdeskundigen
  • meer redenen om lid te worden lees je hier

Kosten

Lidmaatschap van BVN kost 35 euro per kalenderjaar. Als je na 1 oktober lid wordt, dan betaal je geen lidmaatschap over het lopende kalenderjaar. Je kosteloze lidmaatschap gaat automatisch over in een standaard lidmaatschap, tenzij je opzegt vóór 31 december. 

Wist je dat een aantal verzekeraars het lidmaatschap van een patiëntenvereniging vergoedt? Bekijk hier het hele overzicht van Independer. BVN is aangesloten bij Patiëntenfederatie Nederland. Indien nodig, kunnen wij zorgen voor een origineel bewijs van inschrijving en betaling. 

Persoonsgegevens
Extra donatie
Financiële ondersteuning is voor BVN van groot belang om een belangrijke doelstelling te realiseren; namelijk kwalitatief optimale borstkankerzorg. BVN zal je extra donatie inzetten voor het nog beter toegankelijk maken van kennis en informatie voor iedereen die met deze ziekte te maken krijgt. Wil je ons extra steunen naast je lidmaatschap? Vul dan hieronder een bedrag in wat je bovenop je lidmaatschap jaarlijks zou willen doneren.
Overige informatie
Opmerkingen
Vertel bijvoorbeeld waarom je lid wordt van BVN

Met onderstaande knop verzend je je aanmelding. Hierna ontvang je binnen enkele dagen een welkomstpakket, met hierin de meest recente editie van Blad B en een machtigingsformulier voor automatische incasso van je contributie en eventuele extra donatie.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.