Jubileumcongres uitgesteld

In verband met het coronavirus hebben we uit voorzorg besloten ons jubileumcongres op zaterdag 21 maart in het UMC Utrecht uit te stellen. We vinden dat ontzettend jammer, maar willen ons 40-jarig bestaan graag met iedereen kunnen vieren. Mensen die een verminderde weerstand hebben door de behandeling voor borstkanker, zouden mogelijk de 21ste niet kunnen komen. Voor mensen met een kwetsbare gezondheid kan een coronabesmetting een groter risico zijn dan voor anderen. Daarnaast willen we niet het risico lopen dat mensen door een bezoek aan ons jubileumcongres ziek worden. Het goede nieuws is dat van uitstel zeker geen afstel komt. We zoeken naar een alternatieve datum, later dit jaar, voor een jubileumcongres met hetzelfde programma.

Livestream

We willen 21 maart niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom organiseren we in de namiddag een livestream via de website www.borstkanker.nl. Verschillende sprekers vertellen hierin over de huidige stand van zaken en geven een blik op de toekomst op het gebied van borstkanker en erfelijke aanleg voor borst- en eierstokkanker. Houd voor het precieze tijdstip en de sprekers ons nieuwsoverzicht in de gaten.

Jubileumcongres

We hebben drie grote zalen tot onze beschikking, met elk een eigen thema:

  • Diagnose en behandeling
  • Leven met en na borstkanker
  • Erfelijkheid

Sprekers uit verschillende ziekenhuizen blikken kort terug op de afgelopen 40 jaar, geven de huidige stand van de wetenschap en behandeling en gunnen ons een blik in de toekomst. Natuurlijk komen er ook (ex-)patiënten aan het woord. Als publiek krijg je gelegenheid om vragen te stellen aan deskundigen, de mensen van BVN/Oncogen en experts en lotgenoten te ontmoeten.

Naast de lezingen is er een Lotgenotenlounge met onder meer een show & tell over borstreconstructie, yoga, zelfcompassie les, make up-advies, muziek, massage, lekker eten en drinken en stands vol informatie.

Bekijk hier het programma

Aanmelden

Een ticket voor het congres kost 25 euro. Dit is inclusief eten en drinken en toegang tot alle lezingen en de Lotgenotenlounge. Als je lid bent van Borstkankervereniging Nederland heb je gratis toegang tot het congres. Hierover heb je een mail of brief van ons ontvangen. Niet gevonden? Stuur een mail naar communicatie@borstkanker.nl om je aan te melden. Bestel snel je gratis kaart, voordat het te laat is. Vol = vol!

Als je nu lid wordt is je ticket voor het jubileumcongres gratis! Sluit hier je lidmaatschap af

Je hoeft je niet aan te melden voor een bepaald onderdeel of lezing. Het is mogelijk om tussen de lezingen door van zaal te wisselen, zodat je het programma kunt volgen dat jij interessant vindt. Alleen als je het gehele programma over erfelijkheid wilt volgen, weten we dat graag van te voren. Je kunt dat aangeven in de registratie.

Meld je hier aan voor het congres!

Routebeschrijving

Een routebeschrijving naar het UMC Utrecht vind je hier. Voor ons congres ga je in de centrale hal van het UMC Utrecht bij de hoofdentree linksaf.

Je kunt je auto tegen betaling parkeren in de parkeergarage van locatie UMC Utrecht of bij P+R Utrecht Science Park. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven. Het UMC Utrecht is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf Utrecht Centraal Station rijden buslijn 28 en tram 22 regelmatig.

 

Ons congres wordt mede mogelijk gemaakt door: