Inleverpunten

Inzameling protheses en armsteunkousen voor Irak

Goli Abdurahman, actief lid van BVN, verzamelt zorghulpmiddelen in voor borstkankerpatiënten in Irak. De dames van het Pena Center For Supporting Cancer Patients in Kurdistan zijn zeer blij met (gebruikte of nieuwe) protheses en armsteunkousen.

Bekijk hier het film-item waarin de oprichter van Pena Center te zien is.

Wanneer je wilt helpen, dan kan je deze opsturen naar:

Goli Abdurahman, Corneliskrusemanstraat 26HS, 1075 NM Amsterdam.

E: pena-center@hotmail.com of bij Goli zelf: goli67@hotmail.com

De oprichter van Pena Center is Goli Abdurahman, ook wel bekend onder haar pseudoniem Gulala Peshdery. Goli is zelf borstkankerpatiënt en zet zich in voor allochtone kankerpatiënten in Nederland. In maart 2011 richtte ze de eerste organisatie voor kankerpatiënten in Koerdistan op.

www.penacenter.com

Knuffelborst

Willy zamelt in en deelt uit (tweedehands spullen tegen verzend- en onkosten en nieuwe spullen tegen een kleine vergoeding), in principe binnen Nederland. Zij helpt veel mensen met een minimum inkomen en/of niet voldoende verzekerd.

https://www.knuffelborst.nl/

Inzamelpunt voor gebruikte pruiken en borstprotheses

U kunt uw gebruikte pruiken en borstprotheses inleveren bij Stichting Kinderen in Nood. Deze stichting verzamelt pruiken en borstprotheses en verstuurt ze naar Roemenië.

Wilt u deze stichting helpen, stuur dan gebruikte pruiken en borstprotheses naar: 
Stichting Kinderen in Nood
Stationsweg 42
1404 AP Bussum

Of inleveren op het adres De Peppels 47 in Bussum. Dit kan iedere donderdag- en vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur.

http://www.kindereninnood.nl/

Stichting Help Uganda

Stichting Help Uganda (HUG) deelt borstprotheses en protheses-bh's uit aan vrouwen in Uganda die een amputatie hebben ondergaan. Je kunt je protheses of prothese-bh(s) doneren aan dit goede doel. Meer informatie vind je hier.

www.stichtinghug.nl

Stichting Heart for Romania

De Stichting Heart for Romania is opgericht eind 1998 en heeft als doel het verlenen van kleinschalige humanitaire hulp aan personen en instellingen in de sociale,-medische en onderwijs- sector in de regio Sibiu in Roemenië.

www.romsite.nl