Aanmelden

Heeft u zelf inhoud die u aan de hulpwijzer toe wilt voegen? Dat kan via dit formulier.

Mode en lingerie

Op dit gedeelte van onze website proberen we je op weg te helpen naar het vinden van passende hulp voor jou. Je vindt hier een overzicht van onder andere hulpverleners en hulpmiddelen. We hebben het overzicht voor je ingedeeld in categorieën zodat je snel vind waar je naar op zoek bent.  We verwijzen je vooral naar borstkankerspecifieke hulp en hebben daarom een aantal criteria voor vermelding op de hulpwijzer

Verwijsgids Kanker

Helpt je bij het vinden van ondersteunende behandeling en begeleiding bij kanker. Op ieder moment na de diagnose. Klik hier om naar de verwijsgids te gaan

Anita care

Fabrikant van lingerie, badmode en protheses voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan. Alle producten worden geproduceerd in eigen fabrieken en zijn daardoor perfect op elkaar afgestemd.

Annamamelle

Annamamelle.nl is ontstaan uit ideologisch oogpunt voor iedere vrouw om met mooie goed ondersteunende BH's en aanverwante artikelen haar borsten met de juiste verzorging en produkten een mooi sierlijk gevormd uiterlijk te geven.

We hebben ons gespecialiseerd in Prothese lingerie, Borstprotheses, prothese badkleding, en BH’s met voorsluiting voor direct na de borstoperatie. U kunt deze makkelijk online bij ons bestellen zodat U deze op Uw gemak thuis kunt passen.

U kunt ons ook altijd even bellen voor advies op
telefoonnummer 06 364 296 48
Of ons een mailtje sturen naar info@annamamelle.nl

Ook vrouwen die om medische redenen of door afwijkende maten en of lichamelijke problemen moeite hebben bij het vinden van de juiste BH kunnen bij ons terecht.

https://www.annamamelle.nl/

Breast&Style

Breast&Style is een online (web)winkel met o.a. Prothese lingerie, Badkleding, Shirts, Hoofdmode, Zwemprotheses en nog héél véél meer. Makkelijk vanuit uw huis te bestellen en in uw vertrouwde omgeving te passen.

Care to wear

De prothese lingerie webwinkel Care to Wear wordt gevoerd door 2 verpleegkundigen, beiden in bezit van het mammacare adviseur diploma en uitgebreide ervaring. In onze webwinkel hebben wij een ruime keuze in lingerie na een borstoperatie. O.a. bh’s bij lymfoedeem, prothese bh’s met/zonder beugel, met brede schouderbandjes, bij een gevoelige huid, naadloos, comfort lingerie, etc.

Via online chat is het mogelijk om hulp/advies te vragen en anders via mail:  info@caretowear.nl. U wordt dan voorzien van deskundig advies en begeleiding tijdens uw bestelproces. Op onze website kunt u ook nog veel informatie en adviezen vinden.

DAPR Official

Wat draag je als je geen borstprothese wilt/kunt dragen en je wilt er vrouwelijk uitzien en je mooi voelen? Dan draag je de boezemblouse van DAPR. Vrouwen die deze blouses en tops dragen, vinden het fijn om een keer geen borstprothese te dragen. Je kunt lekker jezelf zijn en je (even) vrij voelen. Met deze BOEZEMLIJN wordt je vrouwelijkheid geaccentueerd. In de kleding zijn details verwerkt als een strikkraag of een draperie; daardoor gaat de aandacht even weg van de amputatiekant.

Hanterink badmode op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van badmode op maat. Door jarenlange ervaring kunnen we veel klanten helpen aan het juiste badpak, bikini en tankini. Ook voor badmode met een prothese. Geen zoektocht meer in allerlei winkels, bij ons bent u in één bezoek geslaagd.

Lijfgoed

Wanneer je ontevreden bent over de lingerie en badkleding die je nu draagt, ben je zeker niet de enige! Veel vrouwen ervaren dit als een probleem. Ik kan je helpen om goedzittende, comfortabele ondermode/lingerie en badkleding te dragen. Ik heb mij gespecialiseerd in de grote maten en dan met name in een maatje extra/bijzonder, de prothese-bh en de éénborstige-bh

Lingeriehuisonline

Online prothese lingerie en medische bh's kopen met medische ondersteuning en gratis verzending. Lingeriehuisonline is een grote webwinkel met een bijzonder groot aanbod prothese lingerie en medische bh's. U kunt de gehele dag bellen met de verpleegkundige / mammacare adviseuse (058-2532122); zij ondersteunt bij maatadvies en specialistische vragen om zo tot een comfortabele (prothese) bh te komen. De medische bh's zijn direct na een borstoperatie te dragen.

MARILINGE borstprotheses & lingerie

MARILINGE heeft een uitgebreide collectie borstprotheses, lingerie, badkleding, ondermode en accessoires voor vrouwen die geconfronteerd zijn met borstkanker en een operatie hebben ondergaan. MARILINGE is dè mammacare speciaalzaak in Amsterdam en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Je wordt geholpen door ervaringsdeskundige Marianna Dukker. En om in alle rust en privacy te kunnen passen, werkt ze alleen op afspraak.

Misegura Beachwear

Misegura Beachwear is een nieuw badkleding label, naast hip & trendy ook geschikt voor vrouwen die een borstprothese dragen. De secret pockets zijn geschikt voor protheses of andere extra vulling. Misegura Beachwear wordt online verkocht maar ook via een aantal winkels die zich specifiek richten op de verkoop van protheses.

Pagina's