Aanmelden

Heeft u zelf inhoud die u aan de hulpwijzer toe wilt voegen? Dat kan via dit formulier.

Lotgenotencontact

Bij BVN weten we hoe het is om de diagnose borstkanker te krijgen, om een behandelingstraject in te gaan, om keuzes te moeten maken, om te moeten omgaan met je emoties, om erfelijk belast te zijn en om te leren leven met het feit dat je borstkanker hebt (gehad). Daarom weten we ook dat het kan helpen om contact te hebben met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en die jou echt begrijpen. Bij ons kun je terecht om je ervaring te delen en je vragen te stellen.

We staan voor je klaar met een team van geschoolde en ervaringsdeskundige actieve leden. Zij zijn zowel telefonisch als online bereikbaar voor vragen over borstkanker, behandelingen, bijwerkingen en late gevolgen. Het team wordt bijgestaan door een aantal ervaringsdeskundigen met een professionele zorgachtergrond en thema-ervaringsdeskundigen en door een medische klankbordgroep. Ook als je een gesprek wilt met een lotgenoot kun je bij ons terecht.

Heb je een medische vraag?

Voor medische vragen verwijzen we je naar je behandelaar, huisarts of de Kanker.nl Informatielijn

Stel je vraag telefonisch

We zijn bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 - 12.30 uur via het telefoonnummer (030) 291 72 20

Stel je vraag online 

Je kunt je vraag online stellen aan een getrainde ervaringsdeskundige van Borstkankervereniging Nederland. Of je kunt een forum bezoeken en daar in contact komen met lotgenoten. 

Activiteiten met lotgenotencontact