Hoeden, petjes en pruiken

De SEMH (Stichting erkenningsregeling voor leveranciers van medische hulpmiddelen) is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren erkent. De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Je vindt op hun website een overzicht  van SEMH speciaalzaken (vul bij regelingen HWK in)

Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO) verenigt de professionele kappers van Nederland en komt op voor hun collectieve en individuele belangen. Je vindt op hun website een overzicht van alle erkende haarwerkers

ANKO

Wilt u er zeker van zijn dat u met een professionele haarwerker te maken hebt? Ga dan naar een erkend haarwerkspecialist. Erkende haarwerkspecialisten zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dat betekent dat u mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Ze waarborgen te allen tijde uw privacy. Alle erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij De Geschillencommissie. Dit biedt u zekerheid en duidelijkheid! ANKO erkende haarwerkspecialisten hebben afspraken gemaakt met zorgverzekeraars, waardoor zij voor u kunnen declareren. De vergoeding wordt dan in mindering gebracht op de totaalprijs van het haarwerk.

atelier Eltsenien stichting "voor als je even geen haar hebt"

Anneke Langenberg van Eltsenien heeft inmiddels een zeer uitgebreide „voor-elk-wel-wat-wils” collectie gemaakt, maar veruit favoriet is de nieuwe collectie „Mix&MatchMakkelijkeMooieMeerMogelijkhedenModeMutsjes”, waarmee heel veel combinaties gemaakt kunnen worden in heel veel kleuren, dessins en combinaties hiervan. Alle onderdelen zijn los te koop voor verrassende verwenprijzen, want Eltsenien werkt non-profit. U bent van harte welkom in haar als huiskamer ingerichte atelier, maar ook via internet kan ik u goed advies geven.

BelleBonnet

BelleBonnet ontwerpt en maakt elegante en comfortabele mutsjes en petten in eigen atelier, speciaal voor jou, als je te maken krijgt met haarverlies! Mooie modelletjes waarvan vaak maar 1 of enkele exemplaren zijn gemaakt! Vervaardigd uit natuurlijke lekker zittende stoffen als viscose, katoen en bamboe. Ook worden alle mutsjes dubbelzijdig gemaakt, waardoor méér volume en heb je geen last van stiksels of naden! Makkelijk en snel te bestellen via onze web shop, en niet goed geld terug! Ook is het mogelijk (na tel. afspraak) om in ons atelier (te Overloon N-Br.) te komen passen, in een rustige gemoedelijke sfeer.

Chemo Mutsen

Wij maken mutsjes die u een comfortabel gevoel geven. En omdat we er ook leuk uit willen zien, maken we de mutsjes vrouwelijk en in vrolijke stoffen. Kijk in de webshop voor ons veelzijdige aanbod.

Confident Haarzorg

Confident Haarzorg is een haarwerksalon in Enschede met twee vestigingen waaronder in het Medisch Spectrum Twente. Wij bieden medische- en cosmetische oplossingen bij haaruitval als haarwerken, haarstukken, verzorgingsproducten en hoofdbedekkingen. In onze webshop vindt u een ruim aanbod comfortabele hoofdbedekkingen voor tijdens en na chemotherapie.

Constance Willems Hairloss Hats

Constance Willems designer collectie gebreide hoeden & mutsen voor mensen met acuut haarverlies.

de Keppie Kompanie

Keppie is een slaapmuts voor mensen die hun haar verloren hebben door chemotherapie en op zoek zijn naar een zachte en comfortabele oplossing om hun natuurlijke warmte vast te houden en hun gevoelige hoofdhuid te beschermen. Ontwikkeld door ex-leukemiepatiënte.

De Knutselkeet

Komfie; het comfortabele chemomutsje op maat. Als je chemo moet ondergaan, heb je al genoeg aan je hoofd! Je haar valt uit en je hoofdhuid kan gevoelig zijn, dus wil je een mutsje wat lekker zit, maar ook wat gewoon leuk staat én bij jou past. Een muts die je altijd in allerlei omstandigheden kunt dragen, iets waarvan je vergeet dat je het op hebt. Stel er zelf eentje samen in jouw favoriete model, kleur en materiaal: een muts op maat dus!

Fighting Cancer

DOELSTELLING: Het haken van chemomutsen voor mensen die door kanker hun haar hebben verloren. Vrouwen, mannen en kinderen. De mutsen zijn bedoeld voor mensen met een kleine beurs, die niet zomaar even een pruik of muts kunnen kopen. Ze zullen gratis aangeboden worden.

Goedgemutst met de Mutssja

Goedgemutst met de Mutssja is dé webwinkel waar alles in Nederland gemaakt wordt door Cynthia en met hulp van haar naaister. Cynthia kreeg zelf in 2005 borstkanker. De Mutssja is bijzonder omdat je het helemaal je eigen kan maken en heel comfortabel zit. Er komen geen kinderhandjes of onderbetaalde vrouwen aan te pas. Het is een mooi en eerlijk product. De Mutssja bestaat uit een fijn mutsje met een leuk sjaaltje daaromheen geknoopt. Door de vele kleuren en prints zijn de variatiemogelijkheden oneindig. Zo kan je een look creëren die het beste bij jou past. Een Mutssja waar jij je mooi en fijn bij voelt.

Pagina's