Aanmelden

Heeft u zelf inhoud die u aan de hulpwijzer toe wilt voegen? Dat kan via dit formulier.

Hulpwijzer

Als je te horen krijgt dat je borstkanker hebt, komt er veel op je af. Van het ene op het andere moment kan je leven op zijn kop staan. Naast alle moeilijke emotionele aspecten, word je ook geconfronteerd met de wereld van zorg en welzijn. Je krijgt te maken met ziekenhuizen, thuiszorginstellingen, hulpverleners zoals psychologen en fysiotherapeuten, maar ook met hulpmiddelen als speciale bh’s, borstprotheses en pruiken.

Wat vind je in deze Hulpwijzer? 

Op dit gedeelte van onze website proberen we je op weg te helpen naar het vinden van passende hulp voor jou. Je vindt hier een overzicht van onder andere  hulpverleners, hulpmiddelen en websites. We hebben het overzicht voor je ingedeeld in categorieën zodat je snel vind waar je naar op zoek bent. Kijk hiervoor in het menu. 

In deze hulpwijzer proberen we je zo goed mogelijk te verwijzen, daarom staat er vooral borstkankerspecifieke hulp in. We verwijzen je zoveel mogelijk naar overkoepelende organisaties. Zij waarborgen de kwaliteit van de zorg waar ze naar verwijzen. 

Wat vind je in de Verwijsgids Kanker?

De Verwijsgids Kanker helpt je bij het vinden van ondersteunende behandeling en begeleiding bij kanker. Op ieder moment na de diagnose. Borstkankervereniging Nederland is een van de patientenorganisaties die meedenkt en meebepaalt aan welke eisen organisaties moeten voldoen om op deze verwijsgids vemeld te worden. 
Klik hier om naar de verwijsgids te gaan.

Niet gevonden wat je zoekt?

Kun je hier niet vinden wat je zoekt? Stuur dan een e-mail naar info@borstkanker.nl 

Op dit gedeelte van de website vind je verwijzingen naar informatie en websites van andere organisaties dan Borstkankervereniging Nederland (BVN). Deze informatie is bedoeld om je te informeren over het aanbod van hulpmiddelen in Nederland. BVN is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor deze informatie en de informatie die op de websites staat waarnaar verwezen wordt. Het is daarom raadzaam de aangeboden informatie eerst zelf bij de vermelde bron of bij de vermelde contactpersoon te controleren. Lees meer hierover in de voorwaarden