Aanmelden

Heeft u zelf inhoud die u aan de hulpwijzer toe wilt voegen? Dat kan via dit formulier.

Hulpwijzer

Als je te horen krijgt dat je borstkanker hebt, komt er veel op je af. Van het ene op het andere moment kan je leven op zijn kop staan. Naast alle moeilijke emotionele aspecten, word je ook geconfronteerd met de wereld van zorg en welzijn. Je krijgt te maken met ziekenhuizen, thuiszorginstellingen, hulpverleners zoals psychologen en fysiotherapeuten, maar ook met hulpmiddelen als speciale bh’s, borstprotheses en pruiken.

Wat vind je in deze Hulpwijzer? 

Op dit gedeelte van onze website proberen we je op weg te helpen naar het vinden van passende hulp voor jou. Je vindt hier een overzicht van onder andere hulpverleners en hulpmiddelen. We hebben het overzicht voor je ingedeeld in categorieën zodat je snel vindt waar je naar op zoek bent.  We verwijzen je vooral naar borstkankerspecifieke hulp.  We hebben een aantal criteria voor vermelding op de hulpwijzer

Wat vind je in de Verwijsgids Kanker?

De Verwijsgids Kanker is een website van Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) in samenwerking met andere partners. De Verwijsgids Kanker helpt je bij het vinden van ondersteunende behandeling en begeleiding bij kanker. Op ieder moment na de diagnose. Borstkankervereniging Nederland is een van de patiëntenorganisaties die meedenkt en meebepaalt aan welke eisen organisaties moeten voldoen om op deze verwijsgids vemeld te worden. 

Niet gevonden wat je zoekt?

Kun je hier niet vinden wat je zoekt? Stuur dan een e-mail naar info@borstkanker.nl 

Hulp aanmelden voor de hulpwijzer?

Je kunt zelf hulp aanmelden voor de hulpwijzer. Wij controleren je inzending en als deze aan onze criteria voor de hulpwijzer voldoet, zetten we het online. We informeren je hierover per e-mail.