Hulp bij gebruik websites

Borstkankervereniging Nederland streeft naar zoveel mogelijk volledige en actuele informatie. Kom je iets tegen dat niet klopt, of heb je een vraag over onze website? Stuur dan een mail naar communicatie@borstkanker.nl.

Privacy en voorwaarden

Deze website wordt door Borstkankervereniging Nederland beheerd. Met het gebruiken van deze website ga je akkoord met de gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring.

Letters vergroten

​Vind je de letters op de website te klein? Je kunt deze eenvoudig vergroten door naar 'instellingen' via de balk onderin of bovenin de browser te gaan waarmee je deze website bekijkt. Daar staat een percentage (soms met het woord 'zoom' erbij). Dat kun je verhogen met het pijltje, plusje of schuifje (ligt aan het type browser). Je kunt ook de 'control'- knop indrukken en tegelijkertijd de scrollknop op je muis bewegen.

PDF-bestanden

Voor het openen van PDF-bestanden hebt u het programma Adobe Reader nodig. Is Adobe Reader nog niet op uw computer geïnstalleerd, dan kunt u het programma gratis downloaden via de website van Adobe.