Bel met een ervaringsdeskundige

Soms heb je vragen over de behandeling of over wat borstkanker met jou doet. Het kan prettig zijn om met een ervaringdeskundige te praten in een ongedwongen sfeer. Je komt samen op ideeën waar je alleen niet aan gedacht zou hebben. De ervaringsdeskundige kan ook tips en adviezen geven over verschillende onderwerpen waarmee je zelf weer aan de slag kunt.

‘Ben ik de enige die het zo ervaart?’

‘Is het normaal dat ik me zo voel?’

‘Ik snap mijn arts niet of hij wil niet naar mij luisteren’

Telefonisch contact

Vind je het prettig om iemand telefonisch te spreken? Bel dan met de ervaringsdeskundigen van de Ervaringslijn. Zij zijn bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur via T: (030) 291 72 20. Buiten deze dagen en tijden hoor je een antwoordapparaat.

Met wie spreek ik? 

Veertien ervaringsdeskundigen zijn geschoold in het beantwoorden van vragen en vooral ook het luisteren naar de woorden tussen de regels in. Dat wat niet gezegd maar wel bedoeld wordt, is vaak het belangrijkst. 

Ook digitaal

Ga je toch liever schriftelijk in gesprek? Vul dan hier het vragenformulier in, er wordt zo snel mogelijk per mail contact met je opgenomen.

Andere mogelijkheden

Wil je op een andere manier in contact komen met ervaringsdeskundigen? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Actief worden voor de Ervaringslijn

Wil jij aan de slag als vrijwilliger voor de ervaringslijn? Kijk dan hier of er actuele vacatures zijn en meld je direct aan!

>> stel direct een vraag; bel (030) 291 72 20.