Congressen

BVN wordt steeds vaker gevraagd om een presentatie te geven, deel te nemen aan een paneldiscussie of om aanwezig te zijn met een stand op bijeenkomsten en congressen. Hier gaan we graag op in, omdat we op deze manier in direct contact komen met onze achterban, (ex-)patiënten en zorgprofessionals. Op die manier kunnen we ook vanuit patiëntperspectief kennis en inzichten delen met zorgprofessionals. Daarnaast vinden we het - in het kader van scholing -  ontzettend belangrijk dat vrijwilligers en medewerkers congressen bezoeken.

Webinar donderdag 7 maart 2019

Meld je aan voor het webinar op donderdag 7 maart

Op donderdag 7 maart van 20.00 tot 21.00 uur organiseren we een live en gratis webinar over de nieuwste ontwikkelingen op gebied van borstkanker. Hierbij worden onderwerpen besproken die aan bod kwamen tijdens de congressen EBCC, ESMO en SABCS 2018. Onder leiding van Inge Diepman geven zorgprofessionals, experts en ervaringsdeskundigen een terugkoppeling van de meest actuele en vooruitstrevende ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en behandeling bij borstkanker. Tijdens het webinar is het mogelijk om digitaal je vragen te stellen.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Wat kan immuuntherapie betekenen voor borstkanker?
  • Lengte en gevolgen van hormoontherapie
  • Radiotherapie & chirurgie: meer of minder?
  • Ontwikkelingen bij neo-adjuvante en adjuvante therapie

 

Ben je benieuwd hoe zo'n webinar in elkaar steekt?

Bekijk het webinar over SABCS 2017 >

Congressen 2018

Op deze pagina vind je de (internationale) congressen waar BVN naartoe is geweest. Zodra een congres is geweest, plaatsen we hierover een kort verslag. 

SABCS 2018 - december 2018 >

Ik leef! Met uitgezaaide borstkanker - oktober 2018 >

ESMO 2018 - oktober 2018 >

BCY 4 - oktober 2018 >

EBCC 11 - maart 2018 >