BVN academie agenda

Op deze pagina vind je een overzicht van alle trainingen en cursussen voor actieve leden van BVN. In principe kun je je voor alle activiteiten direct aanmelden. Staat er geen aanmeldknop bij? Neem dan contact op met je contactpersoon bij BVN. Heb je inhoudelijke vragen over de activiteiten? Neem dan contact op met Dominique Sprengers op sprengers@borstkanker.nl.

<< ga naar de pagina over de BVN academie

woensdag, 13 december 2017 | 09:30 tot 15:00 uur

Als patient advocate regionaal voer je gesprekken met zorgverleners in ziekenhuizen.

Utrecht
woensdag, 13 december 2017 | 09:30 tot 15:00 uur

Jouw meerwaarde als ervaringsdeskundige. Je bent zelf ooit getroffen door borstkanker. Een intens traject waarin je veel hebt meegemaakt en waar je waarschijnlijk nog dagelijks de effecten van merkt.

Utrecht
woensdag, 13 december 2017 | 09:30 tot 15:00 uur

Wil je gevoelige materie toegankelijk uitleggen, je ervaring pakkend presenteren en creatief inspelen op feiten en bestaande verhalen? Heb je ervaring met presenteren, belangen behartigen, lesgeven… en wil je meer kleur geven aan je verhalen? Grotere impact?

Utrecht
woensdag, 13 december 2017 | 09:30 tot 16:00 uur

Als patient advocate kom je vast en zeker vaak op een punt in een overleg, dat je standvastigheid enorm op de proef gesteld wordt. De anderen ‘lopen over je heen’, je voelt je niet gehoord, ze nemen je niet serieus, omdat je vrijwilliger bent of in ieder geval denk je dat ze dat denken…

Utrecht