B-actief Harderwijk, Zwolle, Emmen, Roosendaal, Helmond, Amsterdam, Maastricht en Arnhem

Je wilt iets betekenen voor anderen, je wilt de energie en steun die je zelf krijgt weer doorgeven aan anderen of je wilt je samen met anderen inzetten voor mensen met borstkanker of erfelijk belasten. Zulke goede regionale initiatieven ondersteunen we heel graag onder de naam B-actief!

Actieve leden van B-actief zetten zich met hun ervaringsdeskundigheid in om (ex)borstkankerpatiënten te helpen hun ziekte te verwerken en het een plaats te geven in hun leven. Op dit moment zijn we op zoek naar actieve leden in de regio Zwolle, Emmen, Roosendaal en Arnhem. Lees hier meer over B-actief!

Versterking gezocht in Harderwijk

Harderwijk heeft op dit moment nog maar één actief lid die heel graag verder wil met de activiteiten maar dat lukt niet alleen. Er is daarom behoefte aan nieuwe actieve leden die willen helpen bij het organiseren van activiteiten. Deze activiteiten bestaan onder andere uit het (mede) organiseren van één of twee keer per jaar van een informatieavond. Er wordt samengewerkt met ziekenhuis Sint Jansdal en inloophuis de Maretak. Daarnaast is nieuwe inbreng natuurlijk altijd welkom! Je kunt rekenen op een prettige samenwerking , leuke contacten en goede ondersteuning vanuit het bureau.

Versterking gezocht rond Arnhem - de Liemers

Het B-actief team Arnhem - de Liemers zoekt versterking van nieuwe actieve leden die willen helpen bij het organiseren van activiteiten. Deze activiteiten bestaan onder andere uit het (mede) organiseren van één of twee keer per jaar van een informatieavond. Daarnaast is nieuwe inbreng natuurlijk altijd welkom! Je kunt rekenen op een prettige samenwerking , leuke contacten en goede ondersteuning vanuit het landelijk bureau.

Lijkt me leuk!

Heb je belangstelling voor deze functie? Aanmelden kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Of neem contact op met Heidi Farrugia via arnhem@borstkanker.nl 

Actieve leden gezocht in Helmond

Helmond is op zoek naar actieve leden die activiteiten willen organiseren voor lotgenoten.

Lijkt me leuk!

Heb je belangstelling voor deze functie? Aanmelden kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Of een email te sturen naar Gerda Verduin via gerdaverduin66@gmail.com 

Wie wil het B-actief team in Roosendaal komen versterken

Het B-actief team Roosendaal is op zoek naar versterking van nieuwe actieve leden die willen helpen bij het organiseren van activiteiten. Deze activiteiten bestaan onder andere uit het (mede) organiseren van informatiebijeenkomsten. Daarnaast is nieuwe inbreng natuurlijk altijd welkom! Je kunt rekenen op een prettige samenwerking , leuke contacten en goede ondersteuning vanuit het landelijk bureau.

Lijkt me leuk!

Heb je belangstelling voor deze functie? Aanmelden kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Of neem contact op met Gerda Peeters roosendaal@borstkanker.nl 

Actieve leden gezocht in Zwolle en omgeving

Er is behoefte aan nieuwe actieve leden die activiteiten willen organiseren voor lotgenoten.

Lijkt me leuk!

Heb je belangstelling voor deze functie? Aanmelden kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Versterking gezocht in Emmen en omstreken

Emmen heeft op dit moment nog maar één actief lid die graag een stapje terug wil doen.  Er is daarom behoefte aan nieuwe actieve leden die willen helpen bij het organiseren van activiteiten. Deze activiteiten bestaan onder andere uit het (mede) organiseren van één of twee keer per jaar van een informatieavond. Er wordt samengewerkt met het Scheper Ziekenhuis Emmen en Inloophuis Sigrid's Garden. Daarnaast is nieuwe inbreng natuurlijk altijd welkom! Je kunt rekenen op een prettige samenwerking , leuke contacten en goede ondersteuning vanuit het landelijk bureau.

Lijkt me leuk!

Heb je belangstelling voor deze functie? Aanmelden kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Actieve leden gezocht in Maastricht

Er is behoefte aan nieuwe actieve leden die activiteiten willen organiseren voor lotgenoten.

Lijkt me leuk!

Heb je belangstelling voor deze functie? Aanmelden kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Vacature Amsterdam

Wegens vertrek van één van onze voorlichtsters zoeken wij iemand die mee vorm wil geven aan ons maandelijks spreekuur over prothese voorlichting en prothese lingerie.

Wij zoeken iemand, die vanuit de eigen ervaring lotgenoten wil bijstaan in hun zoektocht naar hoe verder na de operatie (kleding, voeding, gezondheid en wat maar ter tafel kan komen).

Informatie: Sjoke Bruins Slot, email sjobruinsslot@upcmail.nl, telefoon 020-6704880.

 

Ja, ik heb interesse in vrijwilligerswerk
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.