Dam tot Dam-wandeltocht: heb jij je aangemeld om met het BVN-team mee te lopen?

Dam tot dam

We zijn blij dat verschillende mensen zich hebben aangemeld om samen met het BVN-team de Dam tot Dam-wandeltocht te lopen. Speciaal voor hen hieronder praktische informatie. 

Op 21 september is het zo ver: de Dam tot Dam wandeltocht, georganiseerd door Pink Ribbon. Wat leuk dat er behalve medewerkers van BVN ook andere mensen zich hebben aangemeld om het ons mee te lopen! Van harte welkom! Hieronder voor jullie wat praktische informatie.

De tocht start in het Dam tot Dam-park in Zaandam (Burgemeester in ’t Veldpark). Als BVN verzamelen we ons om 10.00 uur bij onze stand, die in de aankomsttent staat. Dit is een grote witte tent, waar je doorheen loopt als je bent gefinisht; aan één van de zijkanten staat de BVN-tafel met onze materialen. Waaronder natuurlijk onze roze petten, waar je er één van mag opzetten! We starten als BVN-team onze wandeling om 10.30 uur. Dan vertrekken we ook echt, dus zorg ervoor dat je op tijd bent!

We gaan er een mooie dag van maken! Tot 21 september in Zaandam. Heb je nog vragen? Stuur een berichtje naar rinzema@borstkanker.nl

Gepubliceerd op 3 september 2024

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!